A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: strpos(): Empty needle

Filename: structure_entries/pi.structure_entries.php

Line Number: 483

Bermuda National Gallery | Bermuda Biënnale 2014

Bermuda National Gallery

  1. BNG
    City Hall & Arts Centre
    17 Church Street
    Hamilton, Bermuda

Exhibition

Bermuda Biënnale 2014 Welkom (Dutch)

Bermuda Biënnale 2014
 
Welkom bij de Bermuda National Gallery
 
Ik heet U welkom bij de 11de tentoonstelling van hedendaagse kunst in Bermuda. Wij zijn blij weer door Bacardi Limited gesponsord te zijn, die door hun toegewijde ondersteuning nogmaals blijk hebben gegeven van onze gedeelde waardering over de ontwikkelingen in de kunst in Bermuda.
 
De Bermuda National Gallery zet zich in voor de gemeenschap met een doelgerichte en verrijkende collectie en door tentoonstellingen.
 
Een van de kwaliteiten, die een biennale zo interessant maakt, is dat het voorkomt uit het experiment. Wat de artiesten betreft, worden zij aangezet om risico’s te nemen en vindingrijk te zijn en wat het museum betreft, onderzoeken wij de successen en zoeken wij naar de mogelijkheden tot verandering voor komende tentoonstellingen.
 
Nu bekend als de Bermuda Biennale, zetten wij onze afgelegen locatie op de kaart om een signaal te geven aan de wereld over onze artistieke vooruitgang. Onlangs zijn wij lid geworden van de International Biennial Association (IBA) en zijn te vinden op hun website www.biennialfoundation.org.
 
Een verdere vernieuwing dit jaar is de introductie van een thema, “A View from the Edge” (Een kijkje over de rand), dat de basis is geworden voor de tentoonstelling.
 
De City Hall foyer en de omringende tuin hebben deze keer extra tentoonstellingsruimte gegeven. Bovendien zal de branche in St. George’s, Bridge House, een gedeelte van de Bermuda Biennale huisvesten en zal daar een aparte opening plaatsvinden.
 
Wij zijn verheugd over de creativiteit van onze artiesten, die de traditionele kunst overtreft en uitdaagt tot vernieuwing in het museum.

  1. HOME
  2. Exhibitions & Events
  3. News

Copyright © 2014 BNG. All rights reserved.

Site Developed by Maven 2.0